Technologia gastronomiczna klasa II,III 19.05.2020
 

Witryna Ośrodka Szkolno-Wychowawczego

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Technologia gastronomiczna klasa II,III 19.05.2020

Email Drukuj PDF

Charakterystyka przetworów z jaj.

W wyszukiwarce Google wpisujemy

Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169                 (Enter)

 

Klikamy na

kno.ore.edu.pl

Kształcenie na odległość

 

Szukamy

Grupa zawodów spożywcza.

 

(Klikamy)

Wybieramy

Surowce cukiernicze.

 

(Klikamy)

Wybieramy

Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć

‘’ Zaloguj się jako gość’’

(Klikamy )

Wybieramy

Zaloguj się jako gość

 

 

Klikamy

Proszę obejrzeć videocast znajdujący się w Moduł III.

 

 

 

You are here