Technologia gastronomiczna Klasa I,II,III 20.05.2020
 

Witryna Ośrodka Szkolno-Wychowawczego

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Technologia gastronomiczna Klasa I,II,III 20.05.2020

Email Drukuj PDF

Technologia gastronomiczna klasa I,II,III 20.05.2020

 

Zagospodarowanie odpadów w gastronomii.

 

 

W wyszukiwarce Google wpisujemy

Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169.             (Enter)

 

 

Klikamy na

kno.ore.edu.pl

Kształcenie na odległość

 

Szukamy

Grupa zawodów Gastronomiczna

 

(Klikamy)

Wybieramy

Przechowywanie żywności

 

(Klikamy)

Wybieramy

Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć

‘’ Zaloguj się jako gość’’

(Klikamy )

Wybieramy

Zaloguj się jako gość

 

 

Klikamy

 

Proszę otworzyć videocast znajdujący się w

Moduł II Zasady racjonalnego gospodarowania surowcami i odpadami.

(Trzeba kliknąć)

Proszę otworzyć plik Treść i przeczytać Wprowadzenie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You are here