Technika i bezpieczeństwo w gastronomii klasa I,II,III 20.05.2020
 

Witryna Ośrodka Szkolno-Wychowawczego

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii klasa I,II,III 20.05.2020

Email Drukuj PDF

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii. Klasa I,II,III. 20.05.2020

 

Zasady bezpieczeństwa podczas udzielania pierwszej pomocy.

 

 

W wyszukiwarce Google wpisujemy

Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169                  (Enter)

Klikamy na

kno.ore.edu.pl

Kształcenie na odległość

 

Szukamy

Kursy e-learningowe wspólne dla wszystkich zawodów

 

(Klikamy)

Wybieramy

Pierwsza pomoc

 

(Klikamy)

Wybieramy

Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć

‘’ Zaloguj się jako gość’’

(Klikamy )

Wybieramy

Zaloguj się jako gość

 

 

Klikamy

 

Proszę otworzyć plik Treść znajdujący się w

Moduł I Zasady udzielania pierwszej pomocy w miejscu pracy.

Proszę przeczytać punkt 9 (strona 10), punkt 10.

 

 

 

 

You are here