Technika i bezpieczeństwo w gastronomii. Klasa I,II,III. 27.05.2020
 

Witryna Ośrodka Szkolno-Wychowawczego

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii. Klasa I,II,III. 27.05.2020

Email Drukuj PDF

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii. Klasa I,II,III.  27.05.2020

Udzielanie pierwszej pomocy w sytuacjach nieurazowych (omdlenie, padaczka).

 

W wyszukiwarce Google wpisujemy

Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169                  (Enter)

Klikamy na

kno.ore.edu.pl

Kształcenie na odległość

 

Szukamy

Kursy e-learningowe wspólne dla wszystkich zawodów

 

(Klikamy)

Wybieramy

Pierwsza pomoc

 

(Klikamy)

Wybieramy

Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć

‘’ Zaloguj się jako gość’’

(Klikamy )

Wybieramy

Zaloguj się jako gość

 

 

Klikamy

Proszę otworzyć plik Treść w Moduł II i przeczytać Punkt 1, Punkt 2.

 

 

You are here