Technika i bezpieczeństwo w gastronomii. Klasa I,II,III. 10,06,2020
Udzielanie pierwszej pomocy w stanach nagłych pochodzenia urazowego (zranienia, krwotok).
W wyszukiwarce Google wpisujemy
Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169 (Enter)
Klikamy na
kno.ore.edu.pl Kształcenie na odległość |
Szukamy
Kursy e-learningowe wspólne dla wszystkich zawodów |
(Klikamy)
Wybieramy
Pierwsza pomoc |
(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’ |
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość
|
Klikamy
Proszę otworzyć plik Treść w Moduł III i przeczytać Punkt 1, Punkt 2.
Proszę obejrzeć Videocast w Moduł III.
« poprzednia | następna » |
---|