Zajęcia praktyczne klasa I,II,III 21.05.2020

Drukuj

Zajęcia praktyczne klasa I,II,III 21.05.2020

 

Organizacja pracy w zmywalni naczyń.

 

 

W wyszukiwarce Google wpisujemy

Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169                 (Enter)

Klikamy na

kno.ore.edu.pl

Kształcenie na odległość

 

Szukamy

Grupa zawodów Gastronomiczna

 

(Klikamy)

Wybieramy

WYPOSAŻENIE GASTRONOMII

 

(Klikamy)

Wybieramy

Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć

‘’ Zaloguj się jako gość’’

(Klikamy )

Wybieramy

Zaloguj się jako gość

 

 

Klikamy

 

Proszę otworzyć plik Treść znajdujący się w

Moduł VIII Maszyny i urządzenia do mycia naczyń i sprzętu oraz środki do utrzymania czystości.

Proszę przeczytać

Wprowadzenie,

Punkt 1. Zmywalnia do ręcznego mycia naczyń

Punkt 2. Zmywalnia do mechanicznego mycia naczyń

Punkt 3. Maszyny do mycia naczyń.

 

Proszę obejrzeć videocast w Moduł VIII.

 

 

 

Zadanie

Proszę obejrzeć na stronie Gastroplaneta zmywarki kapturowe i zmywarki do szkła.