Zajęcia praktyczne klasa I,II,III 21.05.2020
Organizacja pracy w zmywalni naczyń.
W wyszukiwarce Google wpisujemy
Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169 (Enter)
Klikamy na
kno.ore.edu.pl Kształcenie na odległość |
Szukamy
Grupa zawodów Gastronomiczna |
(Klikamy)
Wybieramy
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII |
(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’ |
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość
|
Klikamy
Proszę otworzyć plik Treść znajdujący się w
Moduł VIII Maszyny i urządzenia do mycia naczyń i sprzętu oraz środki do utrzymania czystości.
Proszę przeczytać
Wprowadzenie,
Punkt 1. Zmywalnia do ręcznego mycia naczyń
Punkt 2. Zmywalnia do mechanicznego mycia naczyń
Punkt 3. Maszyny do mycia naczyń.
Proszę obejrzeć videocast w Moduł VIII.
Zadanie
Proszę obejrzeć na stronie Gastroplaneta zmywarki kapturowe i zmywarki do szkła.
« poprzednia | następna » |
---|