Klasa II 2020.03.30 - TG

Drukuj

Klasa II Sebastian Piotrowski

Technologia gastronomiczna (30.03.2020)
Podział napojów
Charakterystyka napojów zimnych bezalkoholowych.



Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość

Wybieramy
Podstawy sporządzania potraw i napojów

(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość


Klikamy

Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w
Moduł VI Metody i techniki sporządzania potraw i napojów
(Trzeba kliknąć)
Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać (ze szczególną uwagą punkt 5 str. 15,16,17)

Odpowiedz na pytanie (sms, email, komunikator)
Jak nazywa się cukier zawarty w mleku?
Oblicz wartość energetyczną szklanki mleka (250 ml),które masz w domu.