Klasa II 2020.03.30 - TiB

Drukuj

Klasa II Sebastian Piotrowski

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii
Charakterystyka taboretów i trzonów kuchennych.




Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość

Wybieramy
Wyposażenie Gastronomii

(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość


Klikamy

Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w
Moduł V Urządzenia do obróbki cieplnej żywności
(Trzeba kliknąć)
Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać Wprowadzenie oraz punkt 1 oraz punkt 2.

Odpowiedzi na pytania, zadania  (sms, email, komunikator).
Zadanie
Odszukaj w katalogu WWW.gastroprodukt.pl cenę taboretu
elektrycznego  G-ST-40E.