Rewalidacja - 2020.03.30

Drukuj

Poniedziałek (30,03,2020r)
Klasa I(G) Kinga Jesion, Maksymilian, Kuster,
Klasa II Sebastian Piotrowski



Zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze



Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość

Wybieramy
Wyposażenie Gastronomii

(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość


Klikamy

Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w
Moduł I Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego, wyposażenie magazynów zakładu gastronomicznego
(Trzeba kliknąć)
Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać Wprowadzenie oraz punkt 1.Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego.

Zadanie
Odpowiedz na pytanie (sms, email, komunikator)
W którą stronę powinny być skierowane okna kuchni?