TG klasa - II i III - wtorek

Drukuj

Wtorek (31,03,2020r)
Klasa III
Klasa II Sebastian Piotrowski


2.Technologia gastronomiczna
Doskonalenie umiejętności kształcenia się na odległość.



Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość

Wybieramy
Podstawy sporządzania potraw i napojów.

(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość

Klikamy


Proszę otworzyć Prezentację multimedialną znajdującą się w

Moduł III- Zmiany zachodzące w żywności podczas przechowywania i obróbki wstępnej
(Trzeba kliknąć) i uruchomić Flash.

Zadanie
Odpowiedz na pytanie ( zpisz w zeszycie).
Na czym polega blanszowanie?