TG - I8 IG II III - czwartek

Drukuj

Czwartek  (02,04,2020r)
Klasa I(G), Klasa I(8) , Klasa II, Klasa III


2.Technologia gastronomiczna
Doskonalenie umiejętności kształcenia się na odległość.



Klikamy na
kno.ore.edu.pl
Kształcenie na odległość

Wybieramy
Wyposażenie gastronomii.

(Klikamy)
Wybieramy
Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć ‘’ Zaloguj się jako gość’’
(Klikamy )
Wybieramy
Zaloguj się jako gość

Klikamy


Proszę otworzyć Prezentację multimedialną znajdującą się w

Moduł I – Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego, wyposażenie magazynów zakładu gastronomicznego
(Trzeba kliknąć) i uruchomić Flash.

Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać Wprowadzenie , punkt 1.Układ funkcjonalny zakładu gastronomicznego oraz punkt 2.Dział magazynowy.

 

Zadanie

Odpowiedzi na pytania (sms, email, komunikator-preferowany email)

1.W którą stronę powinny być skierowane okna kuchni?

2.Jakie warunki muszą panować w magazynie warzyw okopowych i ziemniaków?

3.Jakie warunki muszą panować w magazynie odpadów?

4.Proszę obejrzeć prezentację multimedialną dla Modułu I