Podstawy działalności w gastronomii Klasa II 21.04.2020
 

Witryna Ośrodka Szkolno-Wychowawczego

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Podstawy działalności w gastronomii Klasa II 21.04.2020

Email Drukuj PDF

Podstawy działalności w gastronomii

Klasa II  21.04.2020

 

 

Rodzaje i podsystemy usług gastronomicznych.

 

W wyszukiwarce Google wpisujemy

Kształcenie na odległość czas na naukę ore.169                  (Enter)

Klikamy na

kno.ore.edu.pl

Kształcenie na odległość

 

Szukamy

Grupa zawodów Gastronomiczna

 

(Klikamy)

Wybieramy

Planowanie usług gastronomicznych

 

(Klikamy)

Wybieramy

Podgląd kursu- po wejściu na platformę, proszę kliknąć

‘’ Zaloguj się jako gość’’

(Klikamy )

Wybieramy

Zaloguj się jako gość

 

 

Klikamy

 

Proszę otworzyć Videocast znajdujący się w

Moduł I Charakterystyka usług gastronomicznych i ich planowanie.

(Trzeba kliknąć)

Po obejrzeniu i zamknięciu okna Videocast proszę otworzyć plik Treść (jest nad plikiem Videocast).Proszę przeczytać Wprowadzenie, punkt 1.Rodzaje usług gastronomicznych oraz punkt 2. Podsystemy usług gastronomicznych.

 

Zadanie

Proszę obejrzeć prezentację (konieczność włączenia flasha) .

You are here